sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Haaveiden toteuttelua


Kesällä sain ajatuksen kukkaverhosta työhuoneeseeni. Aluksi ajatuksena oli, että kasvina siinä olisi ollut sinikohtalonköynnös, mutta koska se ei arvosta aivan noin voimakasta valoa, päätin laittaa siihen kärsimyskukkaa. Eilen siis löysin kärsimyskukat, joten tänään ne jo pääsivät paikalleen. Tällaiselta tämä nyt näyttää tällä hetkellä.



Olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Tuki löytyi paikallisesta agrimarketista jo aiemmin kesällä. Olin nähnyt samanlaisen Kolmannen kerroksen viidakko -blogissa ja tiesin heti, että tuollaisen minäkin haluan keppi-naru -systeemien asemasta. Ongelmana meillä oli vain tuen kiinnitys, koska meillä ei ole mitään verholautoja, vaan pelkät verhotangot. Kiinnitin tuen verhonipsujen metalleilla (ne nipsuttimet poistin ensin). Pihtiä siinä vähän tarvittiin, kun piti taivuttaa ne lenkit tuen ympärille ja kääntää vielä koko systeemiä 90 astetta, mutta lopputulos vaikutti ihan toimivalta ja riittävän tukevaltakin. Nyt pitäisi saada vain kärsimykset pysymään hengissä ja vehmaina! Toivottavasti saan ne vielä kukkimaankin, niin pääsen kertomaan, mistä kasvin nimi (jopa tieteellinenkin) tulee...

1 kommentti:

Aralia kirjoitti...

Kiva, että blogistani oli jotain hyötyä! Itsekkin olen erilaisia naruvirityksiä kokeillut, mutta ei ne toimi. Onnea köynnösverhon kasvatteluun!