maanantai 23. marraskuuta 2009

Tyttären kauppareissu


Tytär on aina niin ajattelevainen - ainakin mitä tulee karkkiostoksiin. Aina muistaa tuoda isoveljelle karkkituliaiset (silloin kun on tytölle karkkia luvattu), vaikka veli ei mukana olekaan.

Tänään tytär oli isänsä kanssa kaupassa. Isäntä oli jäänyt suustansa kiinni ja tytär oli kadonnut pikkukärrynsä kanssa johonkin. Hetken päästä oli tytär lykkinyt kärrynsä takaisin ja kärrystä löytyi nämä:Oli sitten pikkuhyvä-pussit kaikille perheenjäsenille tarkasti valittuna (äiti ja iskä saa kuulema suku-lakut). Jostain syystä isäntä ei palauttanut karkkeja hyllyyn... No, sen arvaa, millainen itku siitä olisi tullutkin, kun toinen on oikein ajatuksella karkkeja perheelleen valinnut. Ikää neitokaiselta löytyy vajaa 4 vuotta. Täytyy varmaan jatkossa sanoa jo kauppaan mentäessä, että tänään ei osteta karkkia, ettei tuosta aivan tapa pääse muodostumaan (vaikka makeannälkäinen äiti kyllä moisista tuliaisista tykkääkin...)

1 kommentti:

annika kirjoitti...

Ihanan touhukkaita nuo pikkuiset. Meilläkin tuo kolmivuotias hoitaisi hyvin lähikaupassa kauppahommat, jos vain antaisi. Joskus on pitänyt neuvotella voiko äiti ottaa muutakin kuin kotona kauppalistaan mietittyjä tuotteita:)