maanantai 5. lokakuuta 2009

Mä vaan ihan vähän neuloin...


Niska ei ole vielä kunnossa, mutta mieli tekis neuloa. Ostin lauantaina novitan pom pom -lankaa kerän (tytär sai valita värin) ja pitihän siitä huivi neitokaiselle saada, joten ihan pikkuisen piti neuloa...Mä tein tällaisen vähän tiiviimmän version, kun lapselle sen kuitenkin tein eli malli on mun oma. Tuollaisen väsää kyllä aika nopsaan ja jumppasin niskoja neulomisen jälkeen, joten minun pieni lipsuminen toivonmukaan annettakoon minulle anteeksi.

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ompas pehmoisen näköönen huivi ja kivan värinen. Mulla varmaan nuota lipsumisia tulis paljonki, jos neulominen kiellettäis... Neuleaddikti ku oon...

Sonja kirjoitti...

Todella ihana huivi! Tuosta langastahan voisi saada vaikka pehmolelunkin!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Voitko kertoa miten sait siitä noin kauniin tiiviin? Novitan sivuilla olevan ohjeen kuvassa huivi näyttää tosi harvalta ja tuli hirmuinen hinku tehdä tuollainen tiiviimmän mallinen!

t. Sanna

nirppu kirjoitti...

Loin silmukat niin, että joka pompulan väliin tuli yks silmukka (yht. 4 s), mutta ensimmäisellä kerroksella neuloin nämä silmukat sekä etu- että takareunasta, jolloin sain pompuloiden väliin kaksi silmukkaa (8 s). Jatkossa neuloin siis aina kaksi silmukkaa pompuloiden välissä. Huivin leveyttä vielä kuvan ottamisen jälkeen muutin (6 s), kun oli lapselle vähän leveä, mutta isommalle/aikuiselle tuokin leveys olis varmaan ihan hyvä. Lankaa kannattaa varata pari kerää tuon levyiseen huiviin. Tuossa kuvassa olevassa huivissa on käytetty yks kerä.