perjantai 28. elokuuta 2009

Kärhöjen kukintaa ja vähän muutakin


Esittelenpä hivenen teille jalokärhöni kukintaa.



Se päätti alkaa kukkimaan ruukussaan näin elokuun loppupuolella. Ostin tuon kärhön viime kesänä ja lapussa taisi lukea Ville de Lyon, mutta jotenkin tuo ei näytä siltä. Jos joku kärhöasiantuntija tai asiasta muuten vain paremmin tietävä tunnistaa lajikkeen, niin kertokoon siitä myös minulle.



Mustanmerenruusuni, tuo latvomaton roikales, tykkää aina vaan kukkia. Paikkana sillä on hyvin aurinkoinen ikkunanedusta. Syksyllähän sen pitäisi lakastua, mutta saa nyt nähdä, milloin se alkaa tapahtua. Vielä ei ainakaan yhtään näytä siltä, että se olisi kasvilla mielessä.



Tässä vielä lankaostoksia lidl:stä. Molempia löytyi paketista neljä kerää. Pätkävärjätyt päätyvät melko varmasti sukiksi, mutta tuosta lilasta syntyy varmaan neitokaiselle jonkinlainen pusero. Yksi malli päätyy kokeiluna puikoille luultavasti jo tänään.



Oli muuten hyvä, ettei mun tarvinnut vielä tänään töihin mennä. Viime yö meni aivan pipariksi. Neljään mennessä ei ollut vielä tullut nukuttua silmän täyttä. Mutta eiköhän tämä flunssa tästä ala helpottamaan...

Viikonloppuja toivotellen

1 kommentti:

tinttarus kirjoitti...

KAuniit langat!
Flunssa kopistelee olkapäilläni, äh!
Toivottavasti se on jo sinut jättänyt rauhaan.