perjantai 15. tammikuuta 2010

Siilisukat ja pienen lakki


Tyttären toive on nyt vihdoin toteutettu. Vähän taas kesti noiden päättelyiden sekä silmien ja nenän saanti noihin sukkiin... Sain siis jo jokin aika sitten ajatuksen, joka oli se, että mitä jos tekisinkin siilisukat. Tytär sen kuullessaan teki niistä heti tilauksen... Tällaiset niistä tuli.



Sovelsin tätä ohjetta, mutta tein ne suljettuna neuleena, kun en halunnut saumaa. Vähän se vaati kikkailua, että sain sen pörrölangan toiseen reunaan, mutta onnistuinpa kuitenkin... En nyt tainnut olla kuitenkaan tällä kertaa ihan ensimmäinen, joka on soveltanut siililapasten ohjetta sukkiin. Törmäsin vähän aikaa sitten toiseenkin blogiin, jossa oli siilisukkia tehty myös.

Toinen päättelyiden puolesta tänään valmistunut tuotos on tämä lapsen lakki. Lakille sopivaa päätä ei ollut lähellä, joten kuvasin sen sitten ilman.



Lakin ohjeeseen törmäsin Villapallo-blogissa (linkki). Minä "aina tiukan käsialani" kanssa lisäsin nurjat silmukat väleihin, muuten olisin tullut tehneeksi nuken lakin... Kiva ohje tämäkin on. Kiitos Pia!

Tällaisin touhuin tällä kertaa

2 kommenttia:

Äipän touhut kirjoitti...

Kiva myssy ja ihanat siilisukat.

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanat siilisukat.Ovat varmaan mieleiset.