sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kurkistus makuuhuoneeseen...


Olemme ostaneet talomme valmiina ja makuuhuoneen seinä oli kokenut ikäviä kohtaloita edellisen asukkaan aikana - sen seinään oli isketty reikä! Reikä kyllä korjattiin ja siihen laitettiin samaa tapettia päälle, mutta eihän se näkymättömissä ollut. Siitä se idea sitten lähti - unikon kukat seinää koristamaan. Eilen ne vihdoin saatiin sinne asennettua.

Samalla sain lampun sängynpäätyyn ja tyttäremme pinnasängystä aikoinaan tuhoama boordinauha korjattiin.
Eiköhän näillä taas hetken mennä - kunnes iskee se todellinen into pintaremontin tekoon... Meidän makuuhuone ei kyllä ole sillä listalla ihan ensimmäisenä vuorossa.

Pakko muuten kertoa tuosta meidän sängystä sananen.
Olimme reilu kymmenen vuotta sitten muuttamassa pois Jyväskylästä n. 200 kilometrin päähän. Tarvitsimme uuteen asuntoon valaisimia ja lähdimme niitä sieltä Jyväskylästä katsomaan.
Huonekaluliikkeeseen eksyessämme iskimme silmämme useampaankin huonekaluun - tuli sieltä hankittua sohvat, kirjahylly ja tämä sänky - hyvä kun muistettiin poislähtiessä ne valaisimetkin ostaa - meinasivat jäädä.
Muut huonekalut ovat jo vaihtuneetkin, mutta tämä sänky ei ole vaihtunut, eikä näillä näkymin vaihdukaan...
Otettiin muuten kotiinkuljetus niille huonekaluille ja saatiin vielä omiakin roihnia sen firman auton kyytiin, joten ei se sitten kai niin huono idea ollutkaan ostaa niitä niin kaukaa (saatiin kyllä kuulla, kuinka älyttömiä me ollaan), mutta kovin usein meitä ei miehen kanssa kannata yhdessä huonekaluliikkeeseen päästää...

Ei kommentteja: