keskiviikko 4. elokuuta 2010

Pitsikukkaponcho tytölle

Nyt oli tyttären vuoro saada oma pitsikukkaponchonsa.
Malli on novitan kesä 2010 lehdestä, mutta koska tein tätä nelivuotiaalle, jätin pois alimman kukkakerroksen, ettei lopputulos olisi liian pitkä.
Lankoina oli nalle kukkaketo ja wool.Tässä toisessa kuvassa on tärkeät apuvälineet. Pitsikukkakehikko ja kirja:Joku voi ihmetellä, että mihin sitä kirjaa tarttee, mutta sen ympärille on kätevä kieputtaa lankaa ja saada tasamittaisia hapsuja.
Tuota kirjaa muuten suosittelen lämpimästi sellaiselle ihmiselle, joka haluaa vähän syvemmin pohdiskella elämäänsä - antaa varmasti ajattelemisen aihetta.
Tässä lainaus kirjan takakannesta: "Lakit. tri, teol. kand. Tapio Nousiainen kirjoittaa ihmisen ainutkertaisesta elämästä.
Synnymme ihmisiksi vain kerran, koemme nuoruuden ja työiän haasteineen vain kerran.
Jokainen hetki on arvokas, jokainen ihminen on arvokas.
Nousiainen on pohtinut syvästi ihmiselämän arvoituksellisuutta ja ristiriitoja.
Hän kirjoittaa kanssamatkaajana ja uskaltaa kysyä: Mitä tämän jälkeen? Miten meidän on käytettävä elämämme? Tapio Nousiainen vastaa henkilökohtaisesti.
Vastaukset perustuvat itse koettuun, kuultuun ja nähtyyn.
Hän tuntee myös Jumalan sanan selkeän linjan: elämä jatkuu rajan tuolla puolen, mutta elämän suunta varmistetaan tässä ajassa.
Kysymys on sinun elämästäsi - siitä ainoasta."

Mukavaa viikonjatkoa!

2 kommenttia:

intsu kirjoitti...

On viehättävä pikkutytön poncho,niin ihanat värit. Kirja on myös hyvä! Olen sen lukenut ja minä myös suosittelisin muillekin!

Terhi kirjoitti...

Tosi kaunis poncho! Olet kyllä taitava!