maanantai 5. syyskuuta 2011

Angry birds korttipeli KORJAUS ohjeeseen!!!

Ostin lapsille Angry Birds korttipelin ja aloin tutkia sääntöjä.
Mistään ei löytynyt ohjetta siihen, kuinka erikoiskortteja nostetaan ja netistäkään ei vielä löytynyt korjausta.
Otin yhteyttä mattelin suuntaan ja nyt on korjaus tiedossani, joten jaan sen täällä, että muutkin pääsevät pelaamaan peliä oikeilla säännöillä.

Eli ohjeissa lukee: Jos ET saanut heitettyä oikeaa lintua, voit käyttää yhden erikoiskortin.

Oikea käännös on: Jos ET saanut heitettyä oikeaa lintua, voit nostaa yhden erikoiskortin.


Ihan kiva peli lasten kanssa pelattavaksi.
Lintunoppia heittämällä yritetään tuhota kuuden kortin rakennelma.
Erikoiskorteilla voi vähän taktikoida ja vaikeuttaa muiden peliä.
Lopuksi pitäisi kumota possu noppaa nippaamalla, mutta sen jätimme lasten kanssa väliin, koska jo muutaman nippausyrityksen jälkeen alkaa sormessa tuntua ikävältä ja temppu on pienelle lapselle aika vaikea.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä! Pojan kanssa alettiin pelaamaan ja samaa ihmeteltiin, miten sen voi muka nostaa. Hiukan kyllä kummastuttikin tuo että jos ei saanut heitettyä oikeaa lintua, voi käyttää erikoiskortin ja myöhemmin sanottiin, että kortin voi käyttää onnistui heitto tai ei. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos myös meidän perheen puolesta. Vaikka olemmekin kaksikielisiä, emme löytäneet virhettä niin nopeasti etteikö googlaaminen tuntuut nopeammalta. Jouluiloa Lehtisaaresta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Kyllä ihmettelin, miksi ohjeissa sanotaan, että kädessä voi olla samaa aikaa vain kolme erikoiskorttia, kun niitä alussa jaetaan vain kaksi?!? Oletteko muuten keksineet, mikä idea on siinä, että antaisi ylimääräisen heittovuoron vastapelaajalle (erikoiskortti: "...TAI määrätä kenet tahansa vastapelaajista heittämään uudelleen OMALLA vuorollaan."!?!

Anonyymi kirjoitti...

Tänks!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos, täälläkin selvittiin joulun ihmetyksestä helpolla.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta, mikä idea on antaa vastapelaajalle ylimääräinen heittovuoro: ymmärsimme asian niin, että kyseessä ei ole ylimääräinen heittovuoro, vaan vastustaja pakotetaan heittämään onnistunut heitto uusiksi, toivoen että uusi yritys epäonnistuu. Varmaan hyvä idea, jos vastustaja on pääsemässä kerralla eroon kahdesta linnakortista.

nirppu kirjoitti...

Kiitokset teille! Mukavaa, että tästä on ollut apua :)

Niinhän tuo varmaan on, kuten tuossa edellä kommentoitiin, että sillä voidaan pakottaa heittämään uusiksi onnistunut heitto. Enpä tuota tosiaan tullutkaan ajatelleeksi.

Sitä ajattelin itse, että sillä voi auttaa jotain pientä pelaajaa sääntöjen puitteissa, jos on kovin alakynnessä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kiitos tästä, selkeytti kummasti pelin sääntöjä, kun luki tämän tekstin ja kommentit.

Yhtä asiaa olemme vielä miettineet: Jos käyttää erikoiskorttien possukortin, eli antaa toiselle pelaajalle yhden omista 2x-korteista, niin tuleeko kortin antaneen pelaajan ottaa pakasta uusi rakennekortti vai pääseekö hän tällä tavoin eroon yhdestä rakennekortistaan?

Sonja kirjoitti...

Kiitos valtavan paljon! Tulinkin Googlettelemaan juurikin saman ongelman takia, ohjeet eivät olleet mielestäni ihan täydelliset. Kiitos korjauksesta, nyt päästään jatkamaan peliä OIKEILLA säännöillä! :D

nirppu kirjoitti...

Me ollaan ainakin pelattu niin, että pääsee samalla eroon siitä yhdestä 2x-rakennekortista, jos käyttää possukortin eli uutta ei tarvitse ottaa pakasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, helposti löytyi tämäkin vinkki kun aloin ettimään. Sama probleema meillä, alettiin pelaamaan ja ihmeteltiin miten erikoiskortteja saa lisää.

Maistu kirjoitti...

Kiitos avusta :) Pikkusisko sai tuon pelin lahjaksi ja minäkin ihmettelin ristiriitaisia ohjeita. :) Ehkä nytten peli onnistuu paremmin ensikerralla. Huomasimme saman, että sormethan siiä kipeytyy kun noppaan näpäyttää ja pelaammekin sen vaiheen sillä tavoin että yhden sormen laittaa siihen nopan päälle ja yrittää yhdellä heilautuksella heilauttaa possukuninkaan kumoon. :) Ihan mukava peli ja toimii ihan ilman possun kumoamistakin :)

Kivoja pelihetkiä teille ja ihana että joku tekee minullekin oikean ohjeen selvittämisen näin helpoksi :)