torstai 14. toukokuuta 2009

Ihanaa keltaista


Kevätvuohenputki on aloittanut kukintansa. Kylläpä osaakin olla kaunis tuo keltainen väri. Piti oikein suurentaa tuo kukka, että pirteä keltainen oikein korostuisi. Keltaisia kukkijoita on tulossa myöhemmin lisääkin, kun niitä tuolta puutarhasta löytyy vähän enemmänkin. Taitaa tuo keltainen olla jonkinlainen lempivärini, ainakin kukissa...

Kolmivuotias tyttäreni on kyllä jonkinlainen virtuoosi tuossa palapelin teossa. Kuvasin hänen lattialle kasaamansa muumi-palapelin.
Paloja siinä on 104 ja ei tuo kuvakaan nyt aivan helpoimmasta päästä taida olla. Palapeli on ostettu alunperin pojalle. Ikää silloin taisi hänellä olla viisi vuotta. Ensimmäisen kerran, kun huomasin tyttäreni tehneen tuon palapelin, tein haastattelukierroksen muulle perheelle, että kuka tuota tyttöä on auttanut tuon kasaamaan. Eihän sitä kukaan ollut auttanut - siinä vaiheessa meinasin kyllä silmäni siihen palapelille tiputtaa... Vieläkin se jaksaa hämmästyttää, vaikka nyt jo tiedän, että hän oikeasti osaa sen tehdä itse.

2 kommenttia:

malla kirjoitti...

on kyllä taitava kokoaja!!!:)
ihanaa ku kukkasia alakaa tulemaan.ja lämmintäki on luvattu,että kyllä se kesäksi muuttuu pikku hilijaa!

nirppu kirjoitti...

Vielä, kun tuo lapsukainen oppisi kokoamaan palat pois, niin olis paljon mukavempaa antaa niitä tehdä... Ilmat on kyllä ihanat!