keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Huuhkajalapaset pojalle


Nyt ne on valmiit... Varmaan mun ensimmäiset kirjoneulelapaset, jotka olen saanut valmiiksi asti. Malli on ravelry, peukaloita lukuunottamatta, jotka suunnittelin itse. Näin tällaiset lapaset ensi kerran Annikan neuleblogissa ja ihastuin niihin heti. Kuulema kuvassa selkäpuolella on Totoro, mutta minähän en totoroista mitään ymmärrä. Huuhkajat sen sijaan näin niissä heti ja totesin, että pöllölapaset pojalle on saatava.Lapaset on tehty nalle -langasta (harmaankirjava nalle colour ja beige nalle). Resoriin käytin 3 mm puikkoja, loppuosaan 3.5 mm:n puikkoja. Tuli aivan sopivan kokoiset kahdeksanvuotiaalle.

Kuva ei kaksinen ole, kun tällaiseen pimeään aikaan ei oikein tiedä, mihin sen kameran kanssa hyppäis, kun aina tulee hämäriä kuvia ja salama ei tuo värejä oikein esiin.

3 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Totorolta tuo minusta näyttää: http://www.freewebs.com/simsimes/Totoro.gif

Yhtä kaikki, todella kivat kirjoneulelapaset!

nirppu kirjoitti...

Jeps! Kyllähän niiden tarkoitus on Totoroa esittää, mutta mä en ollut ennen tätä mitään niistä kuullutkaan. Kovasti pöllöä muistuttaa tuo Totoro :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä mitä tässä Totorolla tarkoitetaan mutta Kreetan Hanian kaupungin vieressä on saari nimeltä Tothoro... tuskin kyse on kuitenkaan mitenkään niin eteläisestä asiasta. Yhtä kaikki, ovat aivan ihanat, ja vielä on ollut kärsivällisyyttä suunnitella malli itse!Tosi söötit!