sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Viikon kohokohtia...

Tämä viikko alkaa olla takanapäin.
Oli kyllä oikein mieleenpainuva ja hivenen rasittavakin viikko.
Olin 15 nuoren kanssa melkein 20 tuntia kestäneellä "päiväreissulla" Helsingissä.
Unirytmi siinä koki vähän kolausta, kun yhden yön jännäsin etukäteen, että kuinkahan meidän reissu menee ja olenko kaikki muistanut huolehtia ja kaksi yötä meni reissun takia vähän huonoon.
Epävakainen sääkin huoletti etukäteen, koska linnanmäki oli kuitenkin yksi reissun kohde. Kastua meidän ei kuitenkaan tarvinnut, vaan saatiin oikein kiva retki-ilma ja kotiin palasi joukko iloista väkeä!
Fazerin makeistehdas oli meidän ensimmäinen vierailukohde ja vierailu siellä olikin sangen mielenkiintoinen ja makea!
Ruokailun ja antoisien shoppailujen jälkeen mentiin sinne lintsille.
Niihin kieputtimiin minä en mennyt, mutta muistin kyllä nuorilta kysyä, että kävittekö raketissa, kirnussa tai kiepissä.
Ainakin minut jo katsominen sai mokomat laitteet voimaan pahoin...
Aika kului kuitenkin linnanmäelläkin nopeasti, koska saimme nauttia auringon paisteesta ja tulihan siellä sealifessakin käytyä. Sieltä tällainen yksi vuokkokalan kuva, jonka nappasin kännykällä paremman kameran puutteessa.Tällä viikolla juhlistin kahvittelujen merkeissä vanhenemistani ystävien kanssa. Mieltymyksiäni oli varmaan "salaa luntattu", koska sain lahjaksi enkelipatsaan... Kiitokset teille vielä tätäkin kautta!Vähän käsitöitäkin tuli loppuviikosta tehtyä. Äsken sain valmiiksi tennesee-langasta tällaisen tunikan. Malli on sovellettu modan (lehti 3/2010) mallista...Kaunista viikkoa toivoen

Ei kommentteja: