tiistai 28. huhtikuuta 2009

Uusi päivä, uudet metkut


Mietin tässä kovasti, että millaisia juttuja blogistani voi lähinnä jatkossa bongata.

Kesä, kun on kovaa kyytiä tulossa, niin varmasti ainakin puutarhani kukkakuvia saatte ihailla kesän myötä sitämukaa, kun jotain kukkia sieltä löytyy. Tammikuulla tuli ostettua uusi kamera, joten on lähes rikollista jättää sitä käyttämättä.

Toinen juttu, mistä mieluusti kirjoittelen on akvaariojutut. Erityisesti, jos jokin kirjoahvenlajini saisi poikasia aikaiseksi, niin niistä olis kiva muillekin kertoa.

Kolmas on nuo käsityöt, joita voisin esitellä, kun jotain valmiiksi saisin. Kaappi on jo kyllä ennestään neuleita pullollaan, joten vähän yritän pitää neulomisharrastustani kurissa, mutta kyllä sitä jotain pitää välillä tehdäkin - eihän hyvää harrastusta voi kokonaan lopettaakaan.


Piti taas testailla uusia juttuja. Yritin eilen lisätä kävijälaskurin tähän sivustolle ja epäonnistuin surkeasti. Tänään päätin kokeilla vielä uudestaan ja lisäilin koodia milloin mihinkin väliin. No, viimein laskuri ilmestyi sivulle, mutta vieläkään en ole edes varma toimiiko se - aika varmaan näyttää tai sitten täällä ei käy kukaan...

2 kommenttia:

malla kirjoitti...

jee!!!hyvä nirppu!!!taian tuntea sut;D vai??

nirppu kirjoitti...

Jep ;D! Saa nyt nähdä, mitä tästä tulee :)