tiistai 2. kesäkuuta 2009

Ilme taas vaihtumassa


Olen vaihtanut itseottamani kuvan tuonne taustalle. Nyt, kun tuon keksin, niin varmaan koskaan ei tiedä, millaiselta blogini seuraavan kerran näyttää, kun tulet vierailulle...
No ei vaan, nyt kun sain tuon kielokuvan tuonne, niin ehken siitä ihan heti luovu... Tosin kielokuva melkein vaati muun värimaailman muuttamista myös.

4 kommenttia:

malla kirjoitti...

ihana tausta!!!!

PikkuBertta kirjoitti...

Voi,kunpa minäkin oppisin tätä konetta käyttämään yhtä taitavasti.Kielo on kaunis kansalliskukkamme.

Villasukka kirjoitti...

Ihanat kielot! Äidillä oli joskus kauuuuuuaaaaan sitten (70-luvulla) hajuvesi, joka tuoksui puhtaasti kielolle, voi kun sellaista saisi vielä.

nirppu kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne!

Kieloon liittyy mulla niin paljon omakohtaisia ihania muistoja (osasta kirjoitinkin pari päivää sitten), että sen kukka oli ihan mun näköinen valinta.

PikkuBertta: Ei se oman kuvan lisääminen ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. En minäkään mitään HTML-koodausta osaa. Jos joskus haluat lisätä oman kuvan taustalle, voin laittaa vaikka sähköpostitse ohjeet tulemaan. Osaat varmasti tehdä saman!!!

Villasukka: Meidän äideillä on ollut varmasti samaa hajuvettä. Mistähän sellaista saisi?! Parfyymien joukosta pitäisi varmaan etsiä, koska eau de toilettet eivät kyllä oikealta tuoksu...