torstai 18. kesäkuuta 2009

Kesälomareissun tunnelmissa


Olimme kesälomareissulla Tampereen suunnalla. Isompi lapsista pääsi miehen siskon porukoiden kanssa Korkeasaaren reissulle, joten me muut mentiin mm. delfiinejä katsomaan. Tässä jotain kuvia delfinaariosta.Kyllä ne hyppäävät käsittämättömän taitavasti. Varsinaisia lihaskimppuja niiden täytyy olla.
Kivannäköinen kaveri!
Tämän tempun oli kuulema delfiinit itse keksineet, kun oli ollut leikkikaluna lasten potta. Saisivat opettaa mutkin pyörittämään hulahula-vannetta. Se on sellainen taito, jota minä en ole koskaan oppinut. Pitäisköhän vielä näin "vanhoillapäivillä" yrittää opetella...
Klassikko - hyppy renkaan läpi.Tytär pääsi esityksen jälkeen lähemmäksi päivän tähtiä.


Kävimme myös lasten eläinpuistossa katsomassa eläimiä. Ilma oli viileähkö, mutta alpakka-aitauksen luona piti viivähtää hivenen pidempään. Siellä oli aivan ihana 11.6 syntynyt alpakkavauva Jade.


Erityisesti Jade piti lapsista ja tuli monta kertaa aivan aitauksen lähelle niitä katsomaan ja samalla nuuhki varovasti ojennettuja käsiä. Tällä kertaa tutkittavaksi pääsi siskoni ja hänen pieni poikansa.
Särkänniemireissumme pienten lasten kanssa päättyi Näsinneulaan, jossa kävimme ihailemassa maisemia. Neiti oli aika varovainen maisemien ihailussa, ettei vaan pääse "putoamaan".Serkkupoika taas nautti tilanteesta täysin rinnoin. Liikenteen seuraaminen oli tosi mielenkiintoista puuhaa.


Pääsin muuten siellä Tampereella myös nappikaupoille. Nyt vaan mielipidettä kehiin, mitkä napit sopisivat alemman postauksen jakkuun parhaiten. Jakku on tulossa ihan työssäpitokäyttöön.

Vielä pari kuvaa.Neitille hankittiin siskon kanssa pikashoppailukierroksella vaatteita mm. tällaiset caprit, puserot ja kengät lähti mukaan. Tänä aamuna niitä sitten piti jo sovitella, ihailla peilin edessä ja niin hiuksia sekä korutkin piti neitin mielestä laittaa (ei tullut kyllä mikään kovin kaksinen kampaus...).Kivaa oli reissussa olla ja tänä aamuna kaikkia nukutti kotona pitkään. Poika kömpi viimeisenä sängystä ylös herättelyjen jälkeen. Kello huiteli silloin jo yli puoli kahtatoista... Varmasti oli meidän pienellä unikeollakin siis hauskaa ollut, vaikka suunta retkellä olikin ollut eri kuin meillä muilla.


Ennen Juhannusta en varmaan enää postaile, joten haluan toivottaa Teille kaikille oikein Kaunista ja Siunattua Juhannusta!

1 kommentti:

nirppu kirjoitti...

Edelleen kaipailen mielipiteitänne siitä, mitkä napit mielestäsi sopisivat jakkuuni.

Blogissani muuten pystyy ainakin toistaiseksi kommentoimaan kuka tahansa anonyyminä.